Wie ik ben?

Wie ben ik?

Mijn naam is Arjan Stoffers ik ben geboren (1974) en getogen in Norg in het noorden van Drenthe. Nadat ik genoten heb van het leven in de prachtige stad Groningen, woon ik nu al weer ruim 10 jaar in Ten Boer met mijn vrouw en twee zonen. Ik heb een passie voor muziek en eigenlijk alles waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. 

Ik wil vooral veel dingen doen waar ik energie van krijg. Ik ben er achter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het ‘kwalitatief bezig zijn met mensen’. Daar bedoel ik mee, dat ik graag mensen help met inzichten en kennis maar ook dat zetje in de rug wil geven of die confronterende vraag wil stellen.

Mensen uitnodigen om te groeien zonder dat van ze te verwachten

Ik krijg vaak te horen dat ik ‘het op een authentieke manier doe’ en dat mensen dat als prettig ervaren. Ik blijf inderdaad altijd dicht bij mezelf en vind het ook heel belangrijk dat er af en toe gelachen wordt. Waar ik trots op ben is dat ik na een training vaak terugkrijg dat mijn passie voor goede communicatie door het toepassen van PCM erg aanstekelijk werkt. 

Doordat ik zelf lang in teams heb gewerkt en de laatste jaren teams aanstuur, kan ik mijn ervaring gebruiken om met voorbeelden de theorie te ondersteunen. Ik put ook uit mijn privé leven en schroom niet om dit in te zetten tijdens de training of coaching. Een ander mooi compliment wat ik nog wil delen is dat iemand zei: ‘Je stelde jezelf erg open op en dat nodigde uit om dat zelf ook te gaan doen, waardoor er in de groep een open sfeer ontstond’. 

Het Process Communication Model®

Ik kwam in aanraking met het PCM model via familie die de basistraining hadden gevolgd. Hun  enthousiasme over dit model en hoe ze het overal toepasten maakte me erg nieuwsgierig. Ik meldde me aan voor de basistraining en ik was verkocht! De trainer gaf aan dat hij wel een trainer in mij zag en moedigde me aan om de trainersopleiding te gaan volgen. Ik ben mijn werkgever erg dankbaar dat ik de mogelijkheid kreeg om me zo te ontwikkelen. Supertrots ben ik dat ik mijzelf een Certified Trainer Process Communication mag noemen’.

Als trainer

Leren door te ervaren in een veilige no-nonsense sfeer. Ik gebruik geen moeilijk jargon, geen ingewikkelde modellen, ben zeer bevlogen en ik vind dat er af en toe gelachen moet worden. Ik laat de theorie tot leven komen door voorbeelden te gebruiken uit mijn privéleven maar ik put ook zeker uit mijn professionele ervaringen. Ik merk dagelijks het positieve effect van PCM dat ik inzet om effectiever te communiceren en stress te managen. Lees de testimonials om er achter te komen wat mijn klanten er over zeggen.